I samarbeid med Layla Jane tilbyr vi Mjøndalens første Afternoon Tea med deilige rawkaker, veganske scones og sandwicher.

Gå ikke glipp av muligheten til å bli med på vårt aller første teselskap, der hjemmelaget mat, presentasjon og atmosfære står i høysetet.

Afternoon tea startet i Storbritannia tidlig på 1840-tallet. Hertuginnen av Bedford var kjent for sin sult og introduserte mellommåltid for å fylle gapet mellom lunsj og kveldsmat. Hennes ritual var å ha en gryte te, litt brød og smør, og noe søtt for å avslutte måltidet. Hertuginnen syntes måltidet var så hyggelig at hun bestemte seg for å invitere gjester til å bli med henne, som er historien bak den velkjente sosiale samlingen vi i dag kaller Afternoon Tea. I moderne tid har Afternoon Tea utviklet seg til en skikkelig sosial hyggestund.

Næringsrik mat

I gamledager ble maten laget fra bunn av, og prosessert mat eksisterte ikke. Vi ønsker å bringe tilbake litt av den gamle mattradisjonen, og tilbyr derfor kun mat som ikke er prosessert. Kort forklart er ikke-prosessert mat renere og inneholder flere næringsstoffer.

Lisa og Sofie Strømme fra Layla Jane guider oss gjennom arrangementet. Ernæringsterapeut Helen Oulie Fuhr forteller litt om fordelene med raw food og hjemmelaget mat. Underveis blir det også stemningsfull livemusikk.

Pris: Lanseringspris: 399,- pr. person
Antall: Maks 12 personer – bestill i dag for å sikre deg plass.
Påmelding: booking@layla-jane.com