OM MØLLA

Kaffebar i hjertet av Mjøndalen med en hjemmekoselig profil og et rikt utvalg kaffedrikker, smoothies, rawkaker og lekre lunchretter.

Kvalitetskaffe

Vi er opptatt av at kaffen vi tilbyr har høy kvalitet. Samtidig er det viktig for oss at menneskene, som har plukket kaffebønnene på plantasjene har gode arbeidsvilkår. Kaffen fra Mølla skal smake godt – også etterpå.  

Coffee Bean

Kaffeprodusent

Vår hovedleverandør av kaffe er
Black Cat kaffe- og tehus, som er et tradisjonsrikt og familieeid firma med over 110 års erfaring.

Coffee Bean

Kumelk og plantemelk

Vi har et bredt utvalg av alternativ melk. Velg mellom havremelk, mandelmelk, soyamelk, kokosmelk, laktosefri- og kumelk.

Coffee Bean

Godt brygg

Riktig kverningsgrad og vannmengde innenfor en bestemt tidsperiode er vesentlig for et godt brygg. Vår espressomaskin er av merket La Marzocco og kaffebønnene kvernes både på Mahlkôning- og Mazze-kvern. 

Vi har kaffe for enhver smak

I samarbeid med Black Cat kaffe- og tehus har vi et svært bredt utvalg av kvalitetskaffe og te som kan kjøpes i løsvekt. Ønsker du en smaksprøve før du kjøper, brygger vi gjerne en kopp til deg mens du venter.

Galleri

Her kan du se noen bilder fra vår hverdag på Mølla. 

Her er vi

For din og vår sikkerhet vil dere i tiden fremover møte oss med munnbind bak disken. På bildene under kan du se hvordan vi egentlig ser ut uten munnbind.

Cathrine Riis-Ulsbøl

Cathrine Riis-Ulsbøl

Eier

Miriam Sirnes

Miriam Sirnes

Barista

Eirin alternes

Eirin alternes

Barista

VALTER JONAS

Bilde kommer